Programma’s die transformeren

Zelfs al zie jij geen enkele oplossing en sta je op het punt je droom op te geven, dan nog ligt wat je wilt recht voor je neus. Laat de mist in je bewustzijn oplossen en claim de positie terug die je in jouw jeugd is afgepakt. Dan blijkt dat het leven dat je zoekt altijd al beschikbaar was, maar door jouw eigen bewustzijn verborgen werd gehouden.

LIVE MASTERCLASSES

De DNA code van een gelukkig leven©

In een inspirerende dag leer je spelenderwijs de principes kennen die het hele bestaan beheersen en waarmee ook jij je leven kunt regeren. Je krijgt een totaal andere kijk op jezelf en de manier waarop jij je leven schept. Je leert te leven vanuit je ware Zelf, zodat je levensdoel in beeld komt, blinde vlekken worden doorzien en je volledige zelfbeschikking krijgt. Deze principes zijn door de kwantumfysica bevestigd. De grootste spirituele wereldleraren gebruikten ze om hun missie te volbrengen. Waarom jij nog niet?

Verkeerde leiders, verkeerde doelen©

Een ééndaags programma dat diep ingaat op het ware levensgeluk, de doelen die jij nastreeft en hoe je een voorgeprogrammeerd en nageaapt leven inruilt voor een leven in vrijheid van binnenuit.

A Beautiful Mind: Gangmaker op je eigen feest©

Geen mens komt ongeschonden uit zijn jeugd. Ontdek hoe je een verdeeld leven leeft door schijnbaar onbenullige gebeurtenissen in je jeugd die echter diepe sporen hebben nagelaten. Een tweedaags programma dat volledig draait om versnelde bewustzijnsverruiming en het zien van nieuwe mogelijkheden, door het herkennen en helen van de grootste blokkade in je leven.

Date met je innerlijke coach©

Geloof het of niet: ieder mens droomt zes jaar van zijn leven. Al die tijd beschik je over een gratis coach, die helpt jouw leven te sturen en te helen. Na deze tweedaagse  intensive heb je geen coach of therapeut meer nodig. Ontkracht de overtuiging “ik droom nooit”. Leer het dromen en de herinnering eraan te beheersen. Ontdek de verschillende soorten dromen en leer spelen met verscheidene methodes om te ontdekken wat ze je te zeggen hebben. Jouw leven gaat op rolletjes wanneer jij je innerlijke meester volgt.

Regeer je eigen leven©

De complete cursus van het boek “Regeer je eigen leven, de 7 wetten van Zelfbeschikking” dat je leven en je kijk op jezelf transformeert. Voortaan geen twijfel, zorgen en angsten meer, geen onvolgroeid sterven. Maar een leven vol leven, een leven van groei en bloei, een leven zoals je altijd was bedoeld. Recht op je levensdoel af.

COACHING

Veel zo niet alles kun je zelf, weet je zelf. Maar soms heb je even behoefte aan een praatpaal om helderheid te krijgen, een ruggensteuntje om de eerste stap te zetten. Onderstaand vind je een paar mogelijkheden. In overleg zijn andere opties mogelijk.

Stralende ster of vallende ster©

Wie zijn levensdoel leeft ervaart zichzelf als een stralende ster, omdat hij de zin van zijn leven ervaart. Daarentegen voelt een leven dat in het teken staat van zelfbedachte of maatschappelijke doelen als een vallende ster, want je ervaart spijt en teleurstelling. In deze coachingsessie, waar je zelf voorbereidend huiswerk voor doet, gaan we een begin maken je leven weer op de rails te krijgen. Een goed begin is al het halve werk.

Individuele coaching

Naast de Masterclasses bieden wij 1 op 1 gesprekken. Voor wie het even niet ziet zitten, de richting kwijt is of gewoon op zoek is naar innerlijke rust en houvast in zichzelf. Vermoedelijk heb je alles al geprobeerd en niets heeft gewerkt. Een dieper gevoelde verbinding met jezelf kan dan wonderen doen en waarheden zichtbaar maken die je voor die tijd gewoon niet kón zien. Een persoonlijk gesprek kan je daarbij opnieuw op weg helpen. Als jij jezelf en de situatie eerlijk onder ogen wilt komen gaan er deuren voor je open die voor die tijd gesloten of onzichtbaar bleven.