Over ons

Wij zijn hier om je er aan te herinneren dat het leven een spel is

en niets meer. En dat jij een levensdoel hebt en niets minder.

 

 

 

 

Een onberispelijk schaap van de maatschappij

Op een nacht werd ik wakker uit een droom waarin ik door Acda en de Munnik werd toegezongen: “je bent jezelf niet of al die jaren nooit geweest, je bent de gangmaker op het verkeerde feest!” Op dat moment realiseerde ik mij twee dingen: dat er iets niet klopte in mijn leven. En dat de oplossing dichterbij was dan ik ooit had vermoed. Namelijk in mijzelf.

Zou mijn media- en reclame-carrière ten einde lopen? Ik besloot mijn aandacht naar binnen te richten. Daar trof ik de oneindige wijsheid van een zelfscheppend, zelfsturend en zelfhelend wezen. Als ik stil werd sprak hij tot mij in een duidelijk hoorbare innerlijke stem. Of in dromen. Of het nu gaat over werk, geld, relaties, gezondheid of de manier waarop ik mijzelf of de ander zie, op ieder aspect van mijn leven leert hij mij wat hij wil en welke koerscorrecties nodig zijn. Nooit met een oordeel, vaak met humor. Dat wezen en die stem bleek ik zelf te zijn.

Om zover te komen had ik geen studie psychologie, neurobiologie, kwantumfysica of welke wetenschap dan ook nodig. Ook geen coaches die hun lessen maar al te vaak baseren op de succesverhalen van anderen. Laat staan mindset trainingen of roadmaps to succes. Die “weten” schapper was ik immers zelf!

Een nieuw leven, een nieuwe definitie van geluk

Al snel leerde ik afstand te doen van alle mensen, regels en overtuigingen die mijn leven niet dienen. Dat gaf ruimte om in mijzelf te ontdekken waar ik vandaan kom, hoe ik op deze planeet terecht ben gekomen, hoe schepping plaatsvindt en wat de spelregels van het leven zijn. Maar bovenal leerde ik wat mijn persoonlijke doelen zijn in dit leven. Geloof me, dat bleek heel wat anders dan de doelen die ik zelf heb bedacht of die mij door de ander of de maatschappij worden voorgehouden. Mijn leven kent voortaan een andere definitie van succes. Daarom kan ik nu zeggen: er is geen mooier leven dan het leven van je missie. Dank je wel Acda en de Munnik!

Dat leven wil ik graag in jou wakker maken. 

Over het ontdekken van wie je werkelijk bent, je levensdoel, de weg daar naartoe, de bijbehorende spelregels, de middelen die daarvoor nodig zijn, de innerlijke coach die je altijd ter beschikking staat en het overwinnen van de drempels die je onvermijdelijk tegenkomt heb ik een boek geschreven: Regeer Je Eigen Leven, de 7 wetten van Zelfbeschikking. Je kunt het boek hier inkijken en bestellen. 

Al mijn programma’s zijn er op gebaseerd en hebben maar één doel: jou wakker maken in jezelf. Zodat je een leven gaat leiden zoals je dat al “in den beginne” voor jezelf had bedoeld. Meer informatie over de programma’s vind je hier. 

Uit eigen ervaring en uit de grond van mijn hart weet ik: je zult er geen spijt van hebben. Geen mens wil toch onvolgroeid sterven?

Je moet jouw weg van binnen vinden.

Als je hem daar niet vindt is het niet jouw weg en dan leidt je leven nergens heen.

                                                                                                            – Shri Nisargadatta Maharaj