Ontdek het boek

Je missie ontdekken is je grootste geluk.

je missie leven is je grootste cadeau aan jezelf en de wereld.

Regeer Je Eigen Leven helpt je de belangrijkste vraag van je leven te beantwoorden: wat kom ik hier eigenlijk doen? Daarbij reikt het je meteen de spelregels van je ware Zelf aan om je missie tot een succes te maken.

Van kindsbeen aan zijn we geprogrammeerd door onze ouders, leraren, geestelijken, politici. Gevangen gezet in hun regels over wie je bent, hoe je moet zijn, wat je moet worden, wat je mag geloven en wat gelukkig maakt in het leven. 

Maar veel van deze regels hebben ons helemaal niet gelukkig gemaakt. Ze houden ons af van wie we werkelijk zijn, van ons potentieel en ons levensdoel. Waarom zouden we ons leven dan nog baseren op mensen die zichzelf en hun eigen doel niet kennen? Of op regels die al lang voorbij hun houdbaarheidsdatum zijn?

Dit boek helpt je JOUW leven, JOUW missie, JOUW regels te ontdekken. Regeer Je Eigen leven is niet gebaseerd op adviezen van dure coaches, geslaagde zakenmensen, spirituele leraren of boekenwijsheid. Het is geschreven door iemand die de leraar, wegwijzer en geneesheer in zichzelf heeft gevonden en zijn missie leeft. 

Het is nooit te laat om schoon schip te maken. En andermans regels te vervangen door je eigen – wijsheid. Je leven regeren begint van binnenuit.

Jan laat de naakte waarheid zien en dringt direct tot de kern door. Dit boek zet jouw leven en jouw wereld op zijn kop.

Prof. Dr. Paul de Blot SJ, hoogleraar Business Spiritualiteit

Voor het eerst in mijn leven heb ik mijn boekenkast met 150 boeken niet meer nodig. Een heleboel kwam meer binnen dan ooit. 

Monique Stamsnijder, psychodynamisch therapeute

Heerlijk hoe alles wat het meest belangrijk is voor het leven dat je diep van binnen wilt, samengevoegd is in dit boek. Wat een fantastisch cadeau voor mijzelf en anderen!

Arthur de Jong, regressie therapeut