Date with your inner coach

Ontdek de GRATIS coach die er altijd voor je is. . .

. . .de gids die je naar je levensdoel leidt en naar een wereld voorbij armoede, politiek en oorlog.

Geloof het of niet: ieder mens droomt drie tot vijf keer per nacht. Op die manier worden we zes jaar van ons leven gratis gecoached. En als je nu denkt: “ik droom nooit”, dan is deze overtuiging al voldoende om de ervaring van het dromen buiten je bewustzijn te houden.

Onbewust geef je hiermee de mogelijkheid uit handen om meester over je eigen leven te worden. Want dromen kunnen je naar je levensdoel leiden, een gewenste richting of verandering in je leven aankondigen, je laten zien hoe jij je eigen leven belemmert en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Net zoals ze je erop wijzen wanneer je een ziekte onder de leden hebt, grote verliezen in je leven gaat leiden of op het punt staat een verkeerde beslissing te nemen. En ze kunnen je leiden naar je ontwaken als mens. Om eens wat te noemen. . .

Alle reden dus om wat meer vertrouwd te worden met de wijsheid in jezelf. Het gaat per slot van rekening om jouw leven! Waarom zou je veel geld uitgeven aan dure adviezen en therapeuten, als je al dit moois gratis vanuit jezelf krijgt aangereikt?

Maar wat als ik nou nooit droom?

Je bent niet de enige die deze vraag stelt. De meeste mensen zijn zich niet bewust van hun dromen. Dat hoeft geen belemmering te zijn. In de intensive leer je krachtige methodes om het dromen te stimuleren en ze te kunnen herinneren. Het is niet moeilijk. Als ik het kan, kan jij het ook. Dus meld je aan!

Dit hebben dromen mij gebracht: ze lieten mijn missie zien, wezen op een zakelijke kans zien die ik zelf niet zag, waarschuwden me voor een risicovolle zakelijke onderneming, wezen op een potentieel gevaarlijk plekje op mijn huid, behoedden mij voor verlies van beurswaarde voorafgaand aan de bankencrisis, gaven aan welke patronen en overtuigingen mij in mijn leven belemmerden en hoe ik daar overheen kom komen, herinnerden me aan het verlengen van mijn rijbewijs, ze. . .ik stop maar, want anders gaat deze hele pagina over MIJN nachtelijke coachingsgesprekken. In plaats van over die van jou. Raak je al wat meer overtuigd van de rijkdom in jouw geest?

Jouw investering voor deze tweedaagse: € 197,– inclusief btw

Koffie, thee, fris en biologische lunch zijn inbegrepen

Data en locatie: 12 en 13 mei, Bosruiterweg 33, 3897 LV Zeewolde (een pand van Staatsbosbeheer)

Zo verandert Date With Your Inner Coach© jouw leven:

Je opent je eigen geest voor jouw bron van oneindige intelligentie, die je rechtstreeks naar je levensdoel leidt.

Zelfvertrouwen neemt toe, omdat je weet: de enige die mij wat kan vertellen ben ikzelf. Je stelt jezelf de vraag en je geeft jezelf het antwoord.

Je leven verloopt soepeler omdat je iedere vorm ontdekt waarmee jij jezelf onbewust saboteert. Zo leer je faalangst, uitstelgedrag en gebrek aan doorzettingsvermogen uit te schakelen.

Je kunt toekomstige problemen en ziektes de baas, omdat je tijdig wordt gewaarschuwd. Voorkomen is beter dan genezen.

Je bevrijdt jezelf van ongewenste emotionele reacties op situaties in jouw leven

Je ontdekt het verband tussen de scheppingswetten, je Hoger Zelf, dromen en het verloop van je leven, waarmee je steeds helderder krijgt wat je nou eigenlijk ECHT wilt en hoe je dat kunt bereiken.

Je krijgt een onstopbare motivatievoor het bereiken van je levensdroom en het ontdekken van de zin van je leven.

Je leert jezelf steeds helderder te zien waardoor de sluier in je bewustzijn dunner en dunner wordt en jij WAKKER wordt. KLAAR WAKKER!

En nog veel meer.

Dit ga je leren:

Waarom dromen de snelste methode is om materieel, psychologisch en spiritueel te groeien.

De verborgen link tussen meditatie, zelfhypnose en dromen, die je helpt grip op je dromen te krijgen. Zo ga je je eigen geest heel anders zien.

Een speciale inductietechniek om je Hoger Zelf om dromen te vragen die je levensvragen beantwoorden

Methodes die je helpen je dromen te herinneren

De 7 sleutels die je per sé nodig hebt om de betekenis van je dromen te ontsluieren

Verschillende methodes om achter de betekenis te komen

Hoe het verschil tussen wel en niet luisteren naar je droom in je leven tot uiting komt

Hoe je het beste om kunt gaan met nachtmerries zodat ze je de richting laten zien waar je onbewust nog bang voor bent

De kans èn de valkuil van lucide dromen

Het verband met de universele wetten, die je leren begrijpen wat er in je geest omgaat

Jouw investering: € 197,– inclusief btw

Data en locatie: 12 en 13 mei, Bosruiterweg 33, 3897 LV Zeewolde (een pand van Saatsbosbeheer)

Koffie, thee, fris en biologische lunch zijn inbegrepen

Ik geef je mijn absolute succesgarantie:

Uit eigen ervaring ken ik de rijkdom in jouw geest. Sinds die ene droom, waarin ik door Acda en de Munnik werd toegezongen: “je bent de gangmaker op het verkeerde feest, je bent jezelf in al die jaren niet of nooit geweest” weet ik: je kunt die innerlijke stem maar beter volgen. Hij brengt je zonder omwegen naar je bestemming. Maar als jij na de eerste dag van mening bent dat dit programma jou geen inzicht geeft in hoe jouw innerlijke gids dromen gebruikt om je leven te begeleiden, krijg je het volledige inschrijfgeld terug.