leaders from within

Herinner wie je bent, doe wat je wilt 

Een kristalheldere kijk op jezelf en je leven.

Een slimmer gebruik van je bewustzijn.

Een universeel systeem voor het bereiken van je doelen. 

Doe de Life Potential Test

vind jouw leader within

Is je droom niet uitgekomen? Ben je het zat aan het lijntje gehouden te worden?

Stop dan met zelfbedachte doelen na te streven en je aan te passen aan de wereld om je heen. Maak het jezelf gemakkelijk. Je hoeft je slechts naar binnen te keren om je ware Zelf te vinden, de richting die je zoekt en de hulpmiddelen die je nodig hebt. Leid jezelf of je wordt misleid.

 

Home WhatsApp Image 2021-02-02 at 15.28.36.jpeg

Ontmoet
Jan Kieft

Ik heb geen diploma's in psychologie, neurobiologie, kwantumwetenschap of welke wetenschap dan ook. In plaats daarvan heb ik de afgelopen twintig jaar.....

Verder lezen

image1.jpg

Het belangrijkste project van je leven

Deze methoden en inzichten van je Leader Within doen je bewustzijn met lichtsnelheid ontwaken en leiden je rechtstreeks naar het leven dat al die tijd op je lag te wachten. 

Programma's

Geverfd gezicht. Painted face

GRATIS Masterclass
Een radicaal andere kijk op jezelf en je leven

Voor hen die iets van hun leven, hun bedrijf, hun wereld willen maken. Voor jou!

Download

Gratis Life Potential Test

Durf je te omhelzen wat het leven voor je in petto heeft?

Doe je Life Potential Test en ontdek hoeveel leuker jouw leven kan worden!

Stap in de vrijheid van Zelf-beschikking. Kijk waar je nu staat, wat je succes blokkeert en wat je volgende stap naar een echt vervullend leven kan zijn. 

Nadat je jouw persoonlijke resultaten hebt ontvangen kun je een Gratis Soul-to-Soul Gesprek met mij boeken, om te bespreken wat je resultaten voor je betekenen en welke stappen je kunt zetten om onmiddellijk resultaat te zien.  

Klik hieronder om je eerste stap te zetten naar het leven dat altijd al voor je bedoeld was.

Begin de test

Je bent nooit te jong om je leven in handen te nemen

WhatsApp Image 2021-02-09 at 12.55.09.jpeg

Je bent jong, probeert je te settelen en nog vol van dromen. Maar hoe speel je het allemaal klaar? Je worstelt met het vinden van de lef en de zekerheid om er echt voor te gaan.

Dat snap ik. Ik heb dat ook meegemaakt. Maar feit is: no guts, no glory. En je keuzes uitstellen geeft later in je leven alleen maar nieuwe problemen.

Pas op dat je de boot niet mist. De tijd om in actie te komen is NU. Je hebt nog jaren voor de boeg en dit is niet het moment om vast te blijven zitten in je sleur. 

Stap in je toekomst. Doe het nu. De eerste stap naar positieve verandering is op de button hieronder klikken. 

MEER WETEN

Je hebt een huis, een auto, een inkomen - veel vakjes aangevinkt - maar je weet dat er iets ontbreekt 

WhatsApp Image 2021-02-04 at 15.43.18.jpeg

Halverwege en je leven is niet wat je ervan had gehoopt. Je probeert er mee om te gaan. Je doet voorkomen alsof je gelukkig bent maar zeg nou eerlijk: je voelt je leeg. Onvervuld. Gefrustreerd. Onzeker. Je zit vast. Er moet toch zeker meer zijn? 

Jazeker, dat is er ook. Het beste moet nog komen.

Maar de antwoorden die je zoekt zijn niet 'daar buiten'. Ze zitten in jezelf. Samen kunnen we je naar een betere plek krijgen waar je eindelijk de baas over jezelf en je leven bent.

Als jij je opent naar het leven, opent het leven zich naar jou. Tijd om het heft in handen te nemen en HET LEVEN TE LEVEN. Ik weet dat je het kunt. 

 

MEER WETEN

Op je gemak met je ondernemende Zelf

WhatsApp Image 2021-02-09 at 13.04.07.jpeg

Er groeit een nieuwe generatie leiders en jij kunt daar een van zijn.

Als leider kun je je werk niet los zien van de rest van je leven. Jezelf ongemakkelijk voelen benadeelt je in alle gebieden van je leven. Natuurlijk, je bent bekend met verschillende leiderschaps en management stijlen. Maar je zou zoveel succesvoller zijn als jouw ware Zelf aan het roer stond van je zakelijke leven. 

In nauwe samenwerking kunnen we de manier waarop je functioneert als een natuurlijk vervuld persoon op één lijn brengen met de manier waarop je functioneert in je bedrijf. 

Een met je Zelf. Thuis, op het werk en in jezelf. Het is goed bestede tijd. 

MEER WETEN

Testimonials

Wat klanten over Jan zeggen

 What clients say about Jan
Bob van Pareren Voormalig CEO Medux en nu lid van de Eerste Kamer
"Jan laat je de naakte waarheid zien en gaat direct naar de kern van de zaak: wie ben ik, waarom ben ik hier, hoe werkt het hier en wat ga ik doen met mijn antwoorden. Mijzelf helder zien heeft zo'n verschil gemaakt in mijn benadering van mijn leven en bedrijf. Hem ontmoeten is zeer overtuigend en inspirerend!"
 What clients say about Jan
Chris Beresford Beresford&zovoort Reclamebureau
Jan wordt gedreven door zijn ziel en tegelijkertijd staat hij met beide benen op de grond. Hij inspireerde mij het leven en mijn bedrijf heel anders te benaderen dan ons wordt geleerd en het werkt! Ik heb een totaal andere kijk op het leven gekregen. Dat was mij in mijn eentje nooit gelukt."

GRATIS LIFE POTENTIAL TEST

Het. Is. Tijd.

Hoog tijd om je eigen levensdoel te leven in plaats van meegesleept te worden in de meedogenloze manipulatie van de wereld om je heen.

Doe je Life Potential Test om te ontdekken en te omhelzen wat het leven voor je in petto heeft.

We zijn allemaal als een origineel geboren, maar de meesten sterven als een kopie. Zorg dat jou dat niet gebeurt.

Begin de test